Over ons

EANKoning.nl levert al jaren EAN-nummers aan zakelijke klanten op de Nederlandse en Belgische markt. Door onze ervaring daarnaast op het gebied van e-commerce kunnen wij u goede aftersales bieden. Zo houdt onze service niet op bij het afleveren van de codes, maar kunt u daarna gerust (kosteloos) vragen stellen over het gebruik van de codes, bijvoorbeeld bij het plaatsen van producten op Bol.com.

Omdat EANKoning de grootste speler is op de Nederlandse markt, kunnen wij groot inkopen. Dit vertalen wij door naar lagere prijzen voor onze klanten, zonder in te leveren op kwaliteit en service.  Daarnaast opereren wij in een klein team van een aantal medewerkers. Doordat elke medewerker veelzijdig wordt ingezet, houden wij de loonkosten laag; iets dat u terug ziet in onze prijzen!
 

Het team

Alberto - Customer service
In zijn vrije tijd is Alberto te vinden met zijn vlieger op het strand, of is hij op pad met zijn vrouw en twee dochtertjes. Maar doordeweeks staat hij u elke werkdag vriendelijk te woord, en beantwoordt al uw vragen op het gebied van EAN Codes. Zowel via chat, Whatsapp of mail. Alweer drie jaar kunnen wij elke dag genieten van zijn vriendelijke glimlach!

Jacob - Partner & inkoop
Jacob is een echte levensgenieter. In het weekend gooit hij graag een hengeltje uit of is te vinden achter de BBQ. Toen Jacob zes jaar geleden onderdeel werd van het bedrijf waren we nog een stuk kleiner. Nu houdt hij zich voornamelijk bezig met de inkoop van de EAN-Codes en boort hij nieuwe markten aan. Ook is hij onze expert op het gebied van contentplaatsing op Bol.com!

Steffen - Oprichter & Business controller
Wandelen, BBQ'en en reizen, dat zijn de dingen waar Steffen blij van wordt. Ruim zes jaar geleden richtte hij EANKoning.nl op, en houdt zich nu vooral bezig met de operationele zaken, en de achterliggende administratie. Maar hij springt ook vaak bij op de drukke dagen en soms zelfs in het weekend. 'De klant is tenslotte altijd koning!'

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

 

EANKONING.NL
Esdoorndreef 47
3137 BJ Vlaardingen


info@eankoning.nl
06 83 67 41 46

K.v.K: 76793192
BTW nr: NL860792237B01

EANKoning.nl is onderdeel van  EAN EUROPE SERVICES

© 2017 - 2023 EAN codes kopen bij EANKoning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel