Over onze prijzen

Het zal u vast opgevallen zijn. Wij zijn een stuk goedkoper dan onze concurrenten! Wij krijgen vaak de vraag: hoe kan dit? Zijn jullie codes soms 'minder betrouwbaar'? Integendeel! Wij verkopen enkel officiële EAN codes die bijna overal wereldwijd worden geaccepteerd. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders. Daarnaast bieden wij u altijd codes met een landextensie, waardoor u er zeker van bent dat onze codes op alle platforms werken. Echter kunnen wij deze codes nog steeds voor een scherpe prijs aanbieden. Hier is niets geheimzinnigs aan, hieronder ziet u hoe wij dit voor elkaar krijgen.

 

Wij staan niet bovenaan in de zoekresultaten

 U zult waarschijnlijk iets meer moeite hebben moeten doen om ons te vinden. En dat loont! Omdat wij niet de hoogste bieder zijn op de advertentiemarkt, staan wij lager in de resultaten dan onze concurrenten. Dit verschil kan oplopen tot wel een euro per klik! Op de duizende kliks die  per maand worden gegenereerd, kunnen deze kosten aardig oplopen. Omdat wij laag bieden, kunnen wij veel op reclamekosten besparen, en dat is direct terug te zien in onze prijzen.

 

 

Wij werken in een klein team

 EANKoning.nl is een jong en klein bedrijf. Omdat wij in een klein team opereren, worden veel taken door één persoon uitgevoerd. Van de inkoop van de codes, tot het helpen van een (potentiële) klant via de live-chat. Door deze werkwijze, kunnen wij met een klein aantal personen EANKoning runnen. En dit drukt natuurlijk enorm op de loonkosten.

 

 

Wij kopen zeer groot in

 EANcodes zijn net als reguliere producten; hoe meer je ervan koopt hoe lager de prijs wordt. Dit geldt voor u als klant bij ons, maar dit geldt ook voor ons bij het inkopen van de EAN codes. Hoe meer wij tegelijk inkopen, hoe lager voor ons de prijs wordt. Dit vergt uiteraard een investering, maar uiteindelijk betaalt dit zich dubbel en dwars terug. Zowel voor u als voor ons. Wij betalen minder per code, - u dus ook - waardoor wij meer klanten binnen halen. Een win-winsituatie dus!

 

 

Wij hanteren een No-Nonsense beleid

 

U zult zich vast afvragen wat dit betekent. Eigenlijk wil dit zeggen dat wij u niet meer leveren dan wat u nodig heeft. U zult bij andere aanbieders om de oren worden gesmeten met 'certificaten', aanlevering van de codes in tientallen bestanden, etc. Wij houden echter meer van een concrete aanpak. U ontvangt bij ons altijd werkende EAN-codes, en dus vinden wij het niet nodig om tijd te stoppen in het maken van een zelf gefabriceerd certificaat. Daarnaast ontvangt u de EAN-codes standaard in een excelbestand, waaruit u het zelf kun exporteren naar elk ander gewenst type. Mocht dit een probleem zijn, dus kunnen wij altijd op verzoek het kosteloos in een ander formaat aanleveren.

Door deze aanpak besparen wij per bestelling veel tijd. En ook dit heeft weer een positief effect op de prijs die u betaalt!

 

© 2017 - 2024 EAN codes kopen bij EANKoning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel