Waarom EAN Codes?

EAN Codes of EAN-nummers zijn sinds 1974 de standaard in Nederland en België voor het registreren van producten. De EAN Codes is een 13-cijferige getallenreeks in een unieke combinatie, die u aan uw product kunt koppelen. De cijferreeks kunt u eventueel omvormen tot een barcode (of streepjescode). Let op: voor het verkopen op Bol.com, Amazon etc. is het niet verplicht om de barcodes op uw producten te plakken. Dit scheelt dus veel werk!

 

Met de unieke EAN code kunt u uw product te registreren bij een online verkoopplatform. Zodra wij de EAN codes uitgeven, zijn deze direct bruikbaar. Nadat u uw product via een online verkoopplatform heeft geregistreerd, is uw product definitief en permanent aan dit nummer gekoppeld. Andere verkopers kunnen geen ander product met hetzelfde EAN nummer registreren.

Maar ook indien u een fysieke winkel heeft dan zijn onze codes in combinatie met de barcodes die u bij ons kunt bestellen te gebruiken. U ontvangt per EAN code een afbeelding met de bijbehorende barcode. Deze code is scanbaar, en kunt u eventueel aan uw fysieke producten bevestigen.

 

Via EANKoning.nl koopt u betrouwbaar, voordelig en snel uw EAN-nummers. Deze nummers ontvangt u per e-mail en zijn direct te gebruiken.  Indien u dit aangeeft leveren wij u de bijbehorende barcodes gelijk mee met uw bestelling.

 

Wat zijn de verschillen met GS1 en andere aanbieders?

U zult waarschijnlijk hebben gemerkt dat er diverse aanbieders van EANcodes zijn op de Nederlandse markt.  Wij krijgen veel vragen over wat nu precies de verschillen zijn tussen ons, en andere aanbieders. Om dit duidelijk te maken kunt u hieronder schematisch zien waar precies de verschillen zitten, en kunt u zodoende de juiste keuze maken voor uw bedrijf. Indien er nog vragen over dit onderwerp zijn, schroom niet om contact met ons op te nemen!

 

© 2017 - 2021 Eankoning.nl - De grootste en voordeligste in EAN codes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel