IDEAL

Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle artikelen direct aan je leveren.

VISA EN MASTERCARD 

Bij EANKoning kan je veilig betalen met Mastercard en Visa. Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans plaats binnen 15 seconden. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

PAYPAL

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc's en mobiele telefoons.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Beglische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Betalingen via deze weg zijn voor ons direct zichtbaar waardoor de order direct in behandeling genomen kan worden.

BANKOVERSCHRIJVING

Je kan ervoor kiezen om het totaalbedrag via een handmatige overschrijving over te maken aan EANKoning. Je dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen waarbij het bedrag één of meerdere dagen onderweg zal zijn voordat het bij EANKoning wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van je bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. 

Wil je een bestelling doen via een bankoverschrijving? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier met je aanvraag. Wij zullen dit zo snel mogelijk beantwoorden. 

© 2017 - 2024 EAN codes kopen bij EANKoning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel