EAN CODES KOPEN VOOR BOL.COM

U zoekt EAN Codes om producten op bol.com te plaatsen? Dan bent u bij EANKoning.nl aan het juiste adres. Wij verkopen al enkele jaren EAN nummers die u kunt gebruiken voor het toevoegen van unieke of nieuwe producten op Bol.com. Het plaatsen van producten op Bol.com is eenvoudig, echter dient u wel in het bezit te zijn van geschikte EAN codes. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, want op al onze EAN nummers die wij leveren, garanderen  wij dat deze 100% werken op Bol.com.

Let op:  Voor bepaalde producten heeft u geregistreerde eancodes nodig. Dit om de echtheid of veiligheid te kunnen garanderen. U kunt deze producten helaas niet op Bol.com aanbieden met onze codes. Twijfelt u? Neem contact met ons op! Het gaat in elk geval om:

- Horloges en sieraden
- Bepaalde voedingsmiddelen
- Medicijnen en geneesmiddelen
- Producten die als geregistreerd merk zijn vastgelegd

Op onze EAN code pagina kunt u het juiste aantal EAN codes voor u selecteren en afrekenen. Wij bieden u een van de laagste prijzen in Nederland.

 

Hoger in de zoekresultaten bij Bol.com? Gebruik altijd Nederlandse EAN codes!

Bol.com is een mooi medium om uw producten te verkopen. Helaas is de concurrentie ook zeer groot. Om te zorgen dat u zo hoog mogelijk in de resultaten komt is het belangrijk dat u zoveel mogelijk productinformatie geeft en minimaal 3 foto's toevoegt. Daarnaast worden producten met een Nederlands EAN nummer (beginnend met 87) door het algoritme van Bol.com hoger geplaatst. 

Bij EANKoning krijgt u altijd Nederlandse EAN nummer geleverd. In tegenstelling tot de meeste andere websites waar u vaak codes krijgt uit dubieuze landen zoals Venezuela, Bangladesh, Myanmar etc. Als u deze codes gebruikt zullen uw producten lager worden gerankt door Bol.com en dus minder snel zichtbaar worden.

© 2017 - 2022 EAN codes kopen bij EANKoning.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel